Σχετικά με την Baby Baskets - Δώρα για νεογέννητα μωρά | Baby Baskets, Diaper Cakes, Nappy Cakes, Τουρτες απο πανες, Ανθοδέσμες μωρουδιακών
Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή ερωτήσεις: +30 211 012 5541 / δωρα για νεογεννητα, τουρτες απο πανες+30 6936 666275
A+ A A-

Σχετικά με την Baby Baskets

Είμαι η Χαρά, η ιδιοκτήτρια και "κατασκευάστρια" των συνθέσεων που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας. Μαζί με τον σύζυγο μου Λεωνίδα και τον μικρό μας γιό τον Κωνσταντίνο δημιουργούμε και παραδίδουμε καθημερινά τα δωράκια σας.

Ξεκίνσε ως χόμπι, που με τον καιρό έγινε αγάπη και δημιουργία. Η όλη ιδέα ξεκίνησε ερχόμενη στην Ελλάδα για να μείνω μόνιμα πριν μερικά χρόνια. Ζώντας στην Αμερική για χρόνια, τα “Baby Gift Baskets” όπως τα ονομάζουν ήταν κάτι που έβρισκες σε πληθώρα και σε πολλές παραλλαγές όχι όμως και εδώ.

Προσπαθώντας λοιπόν να εφαρμόσω αυτές τις ιδέες στην ελληνική πραγματικότητα και αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη δημιουργήθηκαν οι ανθοδέσμες από μωρουδιακά, τα baby cupcakes (παιδικά γλυκάκια), κατασκευές από πάνες, και καλάθια δώρων σε αμέτρητες παραλλαγές. Κάθε μέρα δημιουργείται και μια νέα ιδέα!

Το Baby Baskets Online είναι μια οικογενειακή επιχείρηση,  που επισημα ξεκίνησε το 2010  και δημιουργήθηκε καθαρά από την αγάπη μας προς τα νεογέννητα και τις μανούλες τους, που βρίσκονται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής τους και έτσι δημιουργήσαμε το πιο ολοκληρωμένο κατάστημα με πρωτότυπα και δημιουργικά δώρα! Σήμερα, το κατάστημα μας διαθέτει πάνω από 110 διαφορετικές συνθέσεις και επιλογές δώρων για μωρά.

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα δωράκια μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους νέους γονείς. Εκτός από πολύ όμορφα, είναι και πολύ χρήσιμα!

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε

  • ανθοδέσμες από μωρουδιακά
  • καλάθια - συνθέσεις δώρων
  • τούρτες με πάνες (nappy cakes)
  • χειροποίητες κατασκευές από πάνες και μωρουδιακά
  • baby cupcakes
  • και πολλά άλλα πρωτότυπα δώρα

 

Φυσικά, μπορείτε να μας ζητήσετε να φτιάξουμε το δικό σας δώρο όπως εσείς το επιθυμείτε με τα υλικά ή το ποσό που εσείς θέλετε να διαθέσετε.

Όλα μας τα προϊόντα είναι από επιλεγμένες Ελληνικές βιοτεχνίες αλλά γίνονται και εισαγωγές από το εξωτερικό σε προϊόντα που δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα.

Τα σύνθημα μας είναι ένα και με αυτό συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και μεράκι: «Όσο θα υπάρχουν μωρά … εμείς θα δημιουργούμε!»

Log in or δημιουργία λογαριασμού

fb iconLog in with Facebook