Σας ενημερώνουμε ότι μεσα στον Αύγουστο δεν θα γίνονται αυθημερον παραδόσεις.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αν είναι εφικτό, να κάνετε την παραγγελία σας 2-3 ημέρες
πριν την ημερομηνία παραδοσης,  ή καλέστε μας για συνθέσεις που μπορούν να παραδοθούν πιο άμεσα.

Καλέστε μας για περισσότερα. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας!

Σχετικά με την Baby Baskets

Είμαι η Χαρά, η ιδιοκτήτρια και "κατασκευάστρια" των συνθέσεων που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας. Μαζί με τον σύζυγο μου Λεωνίδα και τον μικρό μας γιό τον Κωνσταντίνο δημιουργούμε και παραδίδουμε καθημερινά τα δωράκια σας.

Ξεκίνσε ως χόμπι, που με τον καιρό έγινε αγάπη και δημιουργία. Η όλη ιδέα ξεκίνησε ερχόμενη στην Ελλάδα για να μείνω μόνιμα πριν μερικά χρόνια. Ζώντας στην Αμερική για χρόνια, τα “Baby Gift Baskets” όπως τα ονομάζουν ήταν κάτι που έβρισκες σε πληθώρα και σε πολλές παραλλαγές όχι όμως και εδώ.

Προσπαθώντας λοιπόν να εφαρμόσω αυτές τις ιδέες στην ελληνική πραγματικότητα και αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη δημιουργήθηκαν οι ανθοδέσμες από μωρουδιακά, τα baby cupcakes (παιδικά γλυκάκια), κατασκευές από πάνες, και καλάθια δώρων σε αμέτρητες παραλλαγές. Κάθε μέρα δημιουργείται και μια νέα ιδέα!

Το Baby Baskets Online είναι μια οικογενειακή επιχείρηση,  που επισημα ξεκίνησε το 2010  και δημιουργήθηκε καθαρά από την αγάπη μας προς τα νεογέννητα και τις μανούλες τους, που βρίσκονται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής τους και έτσι δημιουργήσαμε το πιο ολοκληρωμένο κατάστημα με πρωτότυπα και δημιουργικά δώρα! Σήμερα, το κατάστημα μας διαθέτει πάνω από 110 διαφορετικές συνθέσεις και επιλογές δώρων για μωρά.

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα δωράκια μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους νέους γονείς. Εκτός από πολύ όμορφα, είναι και πολύ χρήσιμα!

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε

  • ανθοδέσμες από μωρουδιακά
  • καλάθια - συνθέσεις δώρων
  • τούρτες με πάνες (nappy cakes)
  • χειροποίητες κατασκευές από πάνες και μωρουδιακά
  • baby cupcakes
  • και πολλά άλλα πρωτότυπα δώρα

 

Φυσικά, μπορείτε να μας ζητήσετε να φτιάξουμε το δικό σας δώρο όπως εσείς το επιθυμείτε με τα υλικά ή το ποσό που εσείς θέλετε να διαθέσετε.

Όλα μας τα προϊόντα είναι από επιλεγμένες Ελληνικές βιοτεχνίες αλλά γίνονται και εισαγωγές από το εξωτερικό σε προϊόντα που δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα.

Τα σύνθημα μας είναι ένα και με αυτό συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και μεράκι: «Όσο θα υπάρχουν μωρά … εμείς θα δημιουργούμε!»

Δείτε επίσης:

balitsaki
shoeboy

Μοναδικά καλάθια δώρου, diaper cakes (nappy cakes), ανθοδέσμες από μωρουδιακά για νεογέννητα μωρά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να φτιάξουμε μαζί το δώρου που εσείς θέλετε με τα υλικά που θέλετε ή το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Σε όλα τα δώρα γίνεται δωρεάν αμπαλάζ και συνοδεύονται από ευχητήρια κάρτα με τις ευχές σας. Διαλέξτε ένα από τα δώρα για νεογέννητα που διαθέτει το online κατάστημα μας και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.Δείτε και τις άλλες μας ιστοσελίδες:


Gift Baskets με καλάθια ποτών και επαγγελματικά δώρα

Towel Cakes με τούρτες από πετσέτες για ενήλικες

Ασφαλείς Συναλλαγές

Οι συνθέσεις είναι χειροποίητες και γίνονται κατόπιν παραγγελίας.  Μπορεί να διαφέρουν τα σχέδια ή οι χρωματισμοί στα μωρουδιακά ή τα λούτρινα τα οποια βλέπετε στη φωτογραφία της κάθε σύνθεσης.

 AmexDinersMastercard  Maestro  Visasc 62x34 vbv PB blue GRτουρτες για μωρα, τουρτες απο πανες καλαθια δωρων για μωρα, δωρα για μωρο SSL Cerficate Authority

 

 Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε προορίζονται για την ολοκλήρωση της παραγγελιας, είναι ασφαλή και δεν δίνονται σε τρίτους.

Οι πληρωμές σας με πιστωτική γίνονται στο ασφαλές σύστημα της Viva ή του Paypal και όχι μέσα από την ιστοσελίδα μας .Copyright © 2020 | Baby Baskets. All Rights Reserved.
Ενημέρωση:

Η εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζει τα παρακάτω:

  • Αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των επιφανειών, των χώρων παραγωγής και εργασίας της εταιρείας.
  • Ενισχύσαμε τις ήδη αυστηρές Πολιτικές Υγιεινής, πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή των δώρων πάντα απολυμαίνουμε τα χέρια μας και η κατασκευή πραγματοποιείται με γάντια μιας χρήσης και πλέον και με μάσκα.
  • Παραλαβές απο τα γραφεία μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβου 
  • Παραδόσεις στα μαιευτήρια γίνονται μόνο εξω απο το μαιευτήριο και μετά από συνεννόηση με τους συγγενείς.