Κάδρο It's a girl- By Art Gallery

Εκτύπωση
Τιμή: 30,00 €
Εκπτωση
Τιμή / λ.:
Διακοσμητικό κάδρο "it's a girl"

Διακοσμητικό κάδρο "it's a girl". Ένας μοντέρνος πίνακας που θα ομορφύνει τον τοίχο του παιδικού δωματίου!

 

 

 

Σχετικά με την καλλιτέχνιδα:

Η Άρτεμις γεννήθηκε στη Λάρνακα  όπου εκεί έζησε την παιδική και εφηβική της ηλικία. Tο ταλέντο και η κλίση της στη ζωγραφική διαφάνηκε από αρκετά μικρή ηλικία. Παίρνοντας πινέλο και καμβά στα 13 της χρόνια, με πηγαίο ταλέντο, άρχισε να δημιουργεί τους πρώτους της πίνακες, οι οποίοι μέχρι και σήμερα διακοσμούν οικογενειακά και φιλικά σπίτια. Αφού η αγάπη της για τη ζωγραφική δεν την εγκατέλειψε ποτέ, στο λύκειο παρακολούθησε τα μαθήματα της τέχνης και των γραφικών τεχνών. Σήμερα συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά πλέον τόσο ατομικά, όσο και σε συνεργασία με διάφορες gallery.

Η Άρτεμις Σπύρου ζωγραφίζει τους πίνακές της μέσα από μια διαδικασία σαν ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό, μια διαδικασία πάλης και αναζήτησης, όπου η τελική μορφή δεν είναι απ’ αρχής προγραμματισμένη, αλλά αντίθετα εξαρτάται από εσωτερικές παρορμήσεις και ξαφνικές ιδέες – σπίθες, που τις προκαλούν οι διάφοροι χώροι από τους οποίους εμπνέεται. Δεν αρκείται ποτέ στην μπογιά, αφού στον κάθε πίνακα χρησιμοποιεί υλικά τα οποία συλλέγει από τη φύση, αλλά και αυτοσχέδια με τα οποία πειραματίζεται για να δημιουργήσει κάτι νέο. Και οδηγείται τελικά, σ’ ένα αποτέλεσμα που είναι κάτι καινούριο, ακόμη και για την ίδια, είναι μια ανακάλυψη, μια αυτοπραγμάτωση, μια χαρμόσυνη γιορτή δημιουργίας. Αφήνει το πινέλο, όταν πια είναι ολοφάνερο πως ο πίνακας έχει ολοκληρωθεί και οποιαδήποτε επιπρόσθετη πινελιά θα είναι πλέον περιττή. Από τα έργα της δε λείπει η διαφορετικότητα, η φαντασία και η μοναδικότητα. Στον κάθε πίνακα αναμφισβήτητα μπορείς να διακρίνεις στοιχεία από την προσωπικότητά της.

http://www.byartgallery.com/

Μοναδικά καλάθια δώρου, diaper cakes (nappy cakes), ανθοδέσμες από μωρουδιακά για νεογέννητα μωρά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να φτιάξουμε μαζί το δώρου που εσείς θέλετε με τα υλικά που θέλετε ή το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Σε όλα τα δώρα γίνεται δωρεάν αμπαλάζ και συνοδεύονται από ευχητήρια κάρτα με τις ευχές σας. Διαλέξτε ένα από τα δώρα για νεογέννητα που διαθέτει το online κατάστημα μας και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.Δείτε και τις άλλες μας ιστοσελίδες:


Gift Baskets με καλάθια ποτών και επαγγελματικά δώρα

Towel Cakes με τούρτες από πετσέτες για ενήλικες

Ασφαλείς Συναλλαγές

Οι συνθέσεις είναι χειροποίητες και γίνονται κατόπιν παραγγελίας.  Μπορεί να διαφέρουν τα σχέδια ή οι χρωματισμοί στα μωρουδιακά ή τα λούτρινα τα οποια βλέπετε στη φωτογραφία της κάθε σύνθεσης.

 AmexDinersMastercard  Maestro  Visasc 62x34 vbv PB blue GRτουρτες για μωρα, τουρτες απο πανες καλαθια δωρων για μωρα, δωρα για μωρο SSL Cerficate Authority

 

 Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε προορίζονται για την ολοκλήρωση της παραγγελιας, είναι ασφαλή και δεν δίνονται σε τρίτους.

Οι πληρωμές σας με πιστωτική γίνονται στο ασφαλές σύστημα της Viva ή του Paypal και όχι μέσα από την ιστοσελίδα μας .Copyright © 2020 | Baby Baskets. All Rights Reserved.
Ενημέρωση:

Η εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και εφαρμόζει τα παρακάτω:

  • Αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των επιφανειών, των χώρων παραγωγής και εργασίας της εταιρείας.
  • Ενισχύσαμε τις ήδη αυστηρές Πολιτικές Υγιεινής, πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή των δώρων πάντα απολυμαίνουμε τα χέρια μας και η κατασκευή πραγματοποιείται με γάντια μιας χρήσης και πλέον και με μάσκα.
  • Παραλαβές απο τα γραφεία μας θα γίνονται κατόπιν ραντεβου 
  • Παραδόσεις στα μαιευτήρια γίνονται μόνο εξω απο το μαιευτήριο και μετά από συνεννόηση με τους συγγενείς.