Δώρα για νεογέννητα από Ελληνικές Βιοτεχνίες | Πρωτότυπες κατασκευές - Δώρα για νεογέννητα μωρά | Baby Baskets, Diaper Cakes, Nappy Cakes, Τουρτες απο πανες, Ανθοδέσμες μωρουδιακών
Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή ερωτήσεις: +30 211 012 5541 / δωρα για νεογεννητα, τουρτες απο πανες+30 6936 666275
A+ A A-

Σχετικά με τα δώρα - Συνεργάτες

Όλα τα δώρα είναι φτιαγμένα για νεογέννητα μωρά και κατασκευάζονται μετά από παραγγελία ή κράτηση σας. Κάθε χειροποίητο δώρο για νεογέννητο χρειάζεται μια ημέρα για να δημιουργηθεί και παραδοθεί, αλλά κατόπιν συννενοήσεως μπορεί να παραδοθεί μέσα σε λίγες ώρες από την παραγγελία σας (στην Αθήνα).

Δημιουργούνται σε ειδικο χώρο καθαρό, μακρυά από οσμές και σκόνη, με αγάπη και φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους.


Πάνες

Οι πάνες είναι πρώτης ποιότητας, για βρεφική ηλικία, επώνυμες και χρησιμοποιούμε στις τούρτες νάπι, τα μπουκέτα ή καλάθια είναι για νεογέννητα  έως 3 μηνών. Οι πάνες δεν έρχονται σε επαφή με τα χέρια και είναι πάντα προστατευμένες από σκόνη, μυρωδιές κτλ. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνες για μεγαλύτερα παιδιά κατόπιν συννενοησεως. 


Ρουχαλάκια - Είδη προικός

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες  Baby Star, Frideli - Freidell, Κοσμίδης, και πολλές άλλες για τα είδη προικός και ρουχαλάκια των οποίων τα προϊόντα κατασκευάζονται κυρίως στην Ελλάδα και διατείθονται σε μπουτίκ και επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Επίσης, εισάγουμε προϊόντα και από το εξωτερικό (κυρίως τις ΗΠΑ) που διαθέτουμε στο online καταστημά μας είτε μεμονωμένα είτε μέσα σε ένα σετ δώρου.


Λοιπά είδη

Για τα υπόλοιπα βρεφικά είδη χρησιμοποιούμε προϊόντα: NUK, Avent Phillips, Chicco, Alphanova Bebe

Σημ. Οι πιπίλες δεν ανοίγονται, παραδίδονται μέσα στην αρχική συσκευασία τους όπου αναγράφεται καθαρά η ημερομηνία λήξης τους.


Αμπαλάζ

Όλα τα  δώρα από τα Baby Baskets τυλίγονται με συσκευασία δώρου και συνοδεύεται με την ευχητήρια κάρτα σας φυσικά ΔΩΡΕΑΝ!


Δείτε εδώ την ενότητα με φωτογραφίες από ειδικές παραγγελίες!

Υπάρχει δυνατότητα πώλησης χονδρικής για καταστήματα δώρων, ειδών bebe κτλ. Επίσης, ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 211 0125541.

“Licensed by Topsy Turvy Diaper Cake™, ©All Rights Reserved, 2012” Όλες οι ανθοδέσμες και κατασκευές από μωρουδιακά είναι κατωχυρωμένα βιομηχανικά σχέδια στον ΟΒΙ  με αρ. αιτ. 20100600148

Log in or δημιουργία λογαριασμού

fb iconLog in with Facebook