Σχετικά με τα δώρα - Συνεργάτες

Όλα τα δώρα είναι φτιαγμένα για νεογέννητα μωρά και κατασκευάζονται μετά από παραγγελία ή κράτηση σας. Κάθε χειροποίητο δώρο για νεογέννητο χρειάζεται μια ημέρα για να δημιουργηθεί και παραδοθεί, αλλά κατόπιν συννενοήσεως μπορεί να παραδοθεί μέσα σε λίγες ώρες από την παραγγελία σας (στην Αθήνα).

Δημιουργούνται σε ειδικο χώρο καθαρό, μακρυά από οσμές και σκόνη, με αγάπη και φροντίδα για τους μικρούς μας φίλους.


Πάνες

Οι πάνες είναι πρώτης ποιότητας, για βρεφική ηλικία, επώνυμες και χρησιμοποιούμε στις τούρτες νάπι, τα μπουκέτα ή καλάθια είναι για νεογέννητα  έως 3 μηνών. Οι πάνες δεν έρχονται σε επαφή με τα χέρια και είναι πάντα προστατευμένες από σκόνη, μυρωδιές κτλ. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνες για μεγαλύτερα παιδιά κατόπιν συννενοησεως. 


Ρουχαλάκια - Είδη προικός

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες  Baby Star, Frideli - Freidell, Κοσμίδης, και πολλές άλλες για τα είδη προικός και ρουχαλάκια των οποίων τα προϊόντα κατασκευάζονται κυρίως στην Ελλάδα και διατείθονται σε μπουτίκ και επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Επίσης, εισάγουμε προϊόντα και από το εξωτερικό (κυρίως τις ΗΠΑ) που διαθέτουμε στο online καταστημά μας είτε μεμονωμένα είτε μέσα σε ένα σετ δώρου.


Λοιπά είδη

Για τα υπόλοιπα βρεφικά είδη χρησιμοποιούμε προϊόντα: NUK, Avent Phillips, Chicco, Alphanova Bebe

Σημ. Οι πιπίλες δεν ανοίγονται, παραδίδονται μέσα στην αρχική συσκευασία τους όπου αναγράφεται καθαρά η ημερομηνία λήξης τους.


Αμπαλάζ

Όλα τα  δώρα από τα Baby Baskets τυλίγονται με συσκευασία δώρου και συνοδεύεται με την ευχητήρια κάρτα σας φυσικά ΔΩΡΕΑΝ!


Δείτε εδώ την ενότητα με φωτογραφίες από ειδικές παραγγελίες!

Υπάρχει δυνατότητα πώλησης χονδρικής για καταστήματα δώρων, ειδών bebe κτλ. Επίσης, ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 211 0125541.

“Licensed by Topsy Turvy Diaper Cake™, ©All Rights Reserved, 2012” Όλες οι ανθοδέσμες και κατασκευές από μωρουδιακά είναι κατωχυρωμένα βιομηχανικά σχέδια στον ΟΒΙ  με αρ. αιτ. 20100600148

Δείτε επίσης:

Μοναδικά καλάθια δώρου, diaper cakes (nappy cakes), ανθοδέσμες από μωρουδιακά για νεογέννητα μωρά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να φτιάξουμε μαζί το δώρου που εσείς θέλετε με τα υλικά που θέλετε ή το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Σε όλα τα δώρα γίνεται δωρεάν αμπαλάζ και συνοδεύονται από ευχητήρια κάρτα με τις ευχές σας. Διαλέξτε ένα από τα δώρα για νεογέννητα που διαθέτει το online κατάστημα μας και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.Δείτε και τις άλλες μας ιστοσελίδες:


Gift Baskets με καλάθια ποτών και επαγγελματικά δώρα

Towel Cakes με τούρτες από πετσέτες για ενήλικες

Ασφαλείς Συναλλαγές

Οι συνθέσεις είναι χειροποίητες και γίνονται κατόπιν παραγγελίας.  Μπορεί να διαφέρουν τα σχέδια ή οι χρωματισμοί στα μωρουδιακά ή τα λούτρινα τα οποια βλέπετε στη φωτογραφία της κάθε σύνθεσης.

 AmexDinersMastercard  Maestro  Visasc 62x34 vbv PB blue GRτουρτες για μωρα, τουρτες απο πανες καλαθια δωρων για μωρα, δωρα για μωρο SSL Cerficate Authority

 

 Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε προορίζονται για την ολοκλήρωση της παραγγελιας, είναι ασφαλή και δεν δίνονται σε τρίτους.

Οι πληρωμές σας με πιστωτική γίνονται στο ασφαλές σύστημα της Viva ή του Paypal και όχι μέσα από την ιστοσελίδα μας .Copyright © 2020 | Baby Baskets. All Rights Reserved.