Σχετικά με τα Baby Baskets

Είμαι η Χαρά, η ιδιοκτήτρια και “κατασκευάστρια” των συνθέσεων που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας. Μαζί με τον σύζυγο μου Λεωνίδα και τον μικρό μας γιό τον Κωνσταντίνο, δημιουργούμε και παραδίδουμε καθημερινά τα δωράκια σας.

Ξεκίνησε ως χόμπι, που με τον καιρό έγινε αγάπη και δημιουργία. Η όλη ιδέα ξεκίνησε ερχόμενη στην Ελλάδα για να μείνω μόνιμα πριν μερικά χρόνια. Ζώντας στην Αμερική για χρόνια, τα “Baby Gift Baskets” όπως τα ονομάζουν ήταν κάτι που έβρισκες σε πληθώρα και σε πολλές παραλλαγές όχι όμως και εδώ.

Προσπαθώντας λοιπόν να εφαρμόσω αυτές τις ιδέες στην ελληνική πραγματικότητα και αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη δημιουργήθηκαν οι ανθοδέσμες από μωρουδιακά, τα baby cupcakes (παιδικά γλυκάκια), κατασκευές από πάνες, και καλάθια δώρων σε αμέτρητες παραλλαγές. Κάθε μέρα δημιουργείται και μια νέα ιδέα!

Το Baby Baskets είναι μια οικογενειακή επιχείρηση,  που επίσημα ξεκίνησε το 2010  και δημιουργήθηκε καθαρά από την αγάπη μας προς τα νεογέννητα και τις μανούλες τους, που βρίσκονται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής τους και έτσι δημιουργήσαμε το πιο ολοκληρωμένο κατάστημα με πρωτότυπα και δημιουργικά δώρα! Σήμερα, το κατάστημα μας διαθέτει πάνω από 110 διαφορετικές συνθέσεις και επιλογές δώρων για μωρά.

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα δωράκια μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους νέους γονείς. Εκτός από πολύ όμορφα, είναι και πολύ χρήσιμα!

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε

  • Baby Bouquet
  • Gift Baskets
  • Diaper cakes / Nappy Cakes
  • handmade creations from diapers and baby clothes and accessories
  • baby cupcakes
  • και πολλά άλλα πρωτότυπα δώρα

Φυσικά, μπορείτε να μας ζητήσετε να φτιάξουμε το δικό σας δώρο όπως εσείς το επιθυμείτε με τα υλικά ή το ποσό που εσείς θέλετε να διαθέσετε.

Όλα μας τα προϊόντα είναι από επιλεγμένες Ελληνικές βιοτεχνίες αλλά γίνονται και εισαγωγές από το εξωτερικό σε προϊόντα που δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα.

Τα σύνθημα μας είναι ένα και με αυτό συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και μεράκι: «Όσο θα υπάρχουν μωρά … εμείς θα δημιουργούμε!»

Στοιχεία επιχείρησης:

  • Χαρίκλεια Φωτίου
  • VAT 054014083
  • Εδρα: Ευτυχίας 7, Μεταμόρφωση Αττικής

Επιλέξτε δώρα για νεογέννητα

GIFTS FOR NEWBORN BOYS

Classic Diaper Cake

40,00

Available

3 layer diaper cake

Choose
55,00

Available

Nappy Cake with a balloon

Choose

Newborn Gifts

Balloon

3,00

Available

Stick ballon "it's a boy or "it's a girl" Balloon may look different than the one pictured

Diaper Cakes

Unicorn Diaper Cake

45,00

Available

A beautiful diapercake with unicorn theme

Choose