Όλα τα δώρα για νεογέννητα: It's a girl- By Art Gallery - Δώρα για νεογέννητα μωρά | Baby Baskets, Diaper Cakes, Nappy Cakes, Τουρτες απο πανες, Ανθοδέσμες μωρουδιακών
Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή ερωτήσεις: +30 211 012 5541 / δωρα για νεογεννητα, τουρτες απο πανες+30 6936 666275
A+ A A-

It's a girl- By Art Gallery

Εκτύπωση
Τιμή: 30,00 €
Εκπτωση
Τιμή / λ.:
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΜΕΣΩ:

Διακοσμητικό κάδρο "it's a girl". Ένας μοντέρνος πίνακας που θα ομορφύνει τον τοίχο του παιδικού δωματίου!

 

 

 

Σχετικά με την καλλιτέχνιδα:

Η Άρτεμις γεννήθηκε στη Λάρνακα  όπου εκεί έζησε την παιδική και εφηβική της ηλικία. Tο ταλέντο και η κλίση της στη ζωγραφική διαφάνηκε από αρκετά μικρή ηλικία. Παίρνοντας πινέλο και καμβά στα 13 της χρόνια, με πηγαίο ταλέντο, άρχισε να δημιουργεί τους πρώτους της πίνακες, οι οποίοι μέχρι και σήμερα διακοσμούν οικογενειακά και φιλικά σπίτια. Αφού η αγάπη της για τη ζωγραφική δεν την εγκατέλειψε ποτέ, στο λύκειο παρακολούθησε τα μαθήματα της τέχνης και των γραφικών τεχνών. Σήμερα συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά πλέον τόσο ατομικά, όσο και σε συνεργασία με διάφορες gallery.

Η Άρτεμις Σπύρου ζωγραφίζει τους πίνακές της μέσα από μια διαδικασία σαν ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό, μια διαδικασία πάλης και αναζήτησης, όπου η τελική μορφή δεν είναι απ’ αρχής προγραμματισμένη, αλλά αντίθετα εξαρτάται από εσωτερικές παρορμήσεις και ξαφνικές ιδέες – σπίθες, που τις προκαλούν οι διάφοροι χώροι από τους οποίους εμπνέεται. Δεν αρκείται ποτέ στην μπογιά, αφού στον κάθε πίνακα χρησιμοποιεί υλικά τα οποία συλλέγει από τη φύση, αλλά και αυτοσχέδια με τα οποία πειραματίζεται για να δημιουργήσει κάτι νέο. Και οδηγείται τελικά, σ’ ένα αποτέλεσμα που είναι κάτι καινούριο, ακόμη και για την ίδια, είναι μια ανακάλυψη, μια αυτοπραγμάτωση, μια χαρμόσυνη γιορτή δημιουργίας. Αφήνει το πινέλο, όταν πια είναι ολοφάνερο πως ο πίνακας έχει ολοκληρωθεί και οποιαδήποτε επιπρόσθετη πινελιά θα είναι πλέον περιττή. Από τα έργα της δε λείπει η διαφορετικότητα, η φαντασία και η μοναδικότητα. Στον κάθε πίνακα αναμφισβήτητα μπορείς να διακρίνεις στοιχεία από την προσωπικότητά της.

http://www.byartgallery.com/

Log in or δημιουργία λογαριασμού

fb iconLog in with Facebook