Τρόποι Πληρωμής

Για τις αγορές σας, παρέχεται ταμειακή απόδειξη. Αν θέλετε τιμολόγιο μπορείτε να το δηλώσετε στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας.

Όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, παρακαλούμε εισάγετε τη σωστή διεύθυνση σας για να σας στείλουμε ταχυδρομικώς την απόδειξη σας.

Σε περίπτωση αντικαταβολής η απόδειξη ή τιμολόγιο μαζί με το δελτίο αποστολής συνοδεύει το προϊόν.


Οι δυνατότητες πληρωμής που παρέχει η babybaskets.gr είναι:

Με αντικαταβολή

  • σε περίπτωση που η παράδοση γίνεται στο χώρο σας
  • σε περίπτωση που σας φέρουμε το δωράκι σας κατ' ευθείαν στο μαιευτήριο την ώρα που θέλετε να επισκεφθείτε τους νέους γονείς για να το παραδώσετε οι ίδιοι.
  • μπορούμε να παραλάβουμε τα χρήματα από το χώρο σας προσκομίζοντας σας την απόδειξη ή τιμολόγιο πληρωμής πριν γίνει η παράδοση του δώρου με κόστος 4€
  • με παράδοση με courier ή ΕΛΤΑ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τα στοιχεία του λογαριασμού θα σας αποσταλλούν με το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας εφόσον στο καλάθι αγορών επιλέξτε τρόπο πληρωμής "Κατάθεση σε Τράπεζα".  Σημειώνεται ότι η παράδοση της παραγγελίας αρχίζει με την εμφάνιση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι (δικαιούχος Χαρίκλεια Φωτίου):

Eurobank: 0026.0222.86.0200429834       IBAN GR5702602220000860200429834

Alpha Bank: 579002101113795                ΙΒΑΝ GR83 0140 5790 5790 0210 1113 795

Πειραιώς: 5052-017380-611                     ΙΒΑΝ GR63 0172 0520 0050 5201 7380 611

Εθνική: 133/629159-70                           ΙΒΑΝ GR5301101330000013362915970

 


Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα 

Μεσω πιστωτικής κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν µπορούν να χρησιµοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.  Η διαδικασία πληρωμής online μέσω της Τράπεζας Πειραιώς καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας σε secure servers. Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας καταχωρούνται στην ασφαλή ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς και όχι στην ιστοσελίδα μας.

 


 Με Paypal 

Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του paypal ή με μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό σας εκεί. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν µπορούν να χρησιµοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η διαδικασία πληρωμής online μέσω PayPal καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας σε secure servers του PayPal και είναι πιστοποιημένη από ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης (Trusted Third Party).

Το PayPal έχει επιλέξει την εταιρία Verisign (κορυφαίο ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης) ως πάροχο πιστοποίησης της ταυτότητάς του στο διαδίκτυο. Κατα την πληρωμή online μέσω PayPal καταχωρείτε αποκλειστικά και μόνο στο περιβάλλον του PayPal το E-mail που έχετε δηλώσει στο PayPal χωρίς να σας ζητηθούν άλλα στοιχεία σας.

 


 

Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι (1) ημέρα πριν απο την ημερομηνία παράδοσης. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφεται ακριβώς το ποσό για το οποίο έχετε χρεωθεί.

 

Δείτε την ενότητα "σχετικά με τα δώρα" για πληροφορίες για τα προϊόντα μας

Δείτε επίσης:

Μοναδικά καλάθια δώρου, diaper cakes (nappy cakes), ανθοδέσμες από μωρουδιακά για νεογέννητα μωρά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να φτιάξουμε μαζί το δώρου που εσείς θέλετε με τα υλικά που θέλετε ή το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Σε όλα τα δώρα γίνεται δωρεάν αμπαλάζ και συνοδεύονται από ευχητήρια κάρτα με τις ευχές σας. Διαλέξτε ένα από τα δώρα για νεογέννητα που διαθέτει το online κατάστημα μας και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.Δείτε και τις άλλες μας ιστοσελίδες:


Gift Baskets με καλάθια ποτών και επαγγελματικά δώρα

Towel Cakes με τούρτες από πετσέτες για ενήλικες

Ασφαλείς Συναλλαγές

Οι συνθέσεις είναι χειροποίητες και γίνονται κατόπιν παραγγελίας.  Μπορεί να διαφέρουν τα σχέδια ή οι χρωματισμοί στα μωρουδιακά ή τα λούτρινα τα οποια βλέπετε στη φωτογραφία της κάθε σύνθεσης.

 AmexDinersMastercard  Maestro  Visasc 62x34 vbv PB blue GRτουρτες για μωρα, τουρτες απο πανες καλαθια δωρων για μωρα, δωρα για μωρο SSL Cerficate Authority

 

 Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε προορίζονται για την ολοκλήρωση της παραγγελιας, είναι ασφαλή και δεν δίνονται σε τρίτους.

Οι πληρωμές σας με πιστωτική γίνονται στο ασφαλές σύστημα της Viva ή του Paypal και όχι μέσα από την ιστοσελίδα μας .Copyright © 2020 | Baby Baskets. All Rights Reserved.